telefoon traceren

Waarom loopt uw telefoon groter risico op diefstal en verlies?

Telefoons zijn tegenwoordig een onmisbaar apparaat geworden in ons leven. Ze zijn mooi klein en nuttig. Daarom is het meeste gewilde object, iedereen wil er één hebben,  zo ook de dief. Niet voor niets is volgens de statistiek van het CBS de telefoon één van de meest gestolen apparaten. Ook als hij niet gestolen is loopt uw telefoon een groot risico verloren te gaan doordat u hem dagelijks overal meeneemt en gebruikt.

Wilt u uw telefoon beschermen tegen diefstal? Of wilt u uw verloren telefoon traceren? Registreer dan gelijk uw telefoon bij Securlabel en vermeld hierbij zoveel mogelijk kenmerken van uw telefoon, zeker het serienummer of het zogenaamde IMEI nummer. Dan bent u ervan verzekerd dat u altijd de rechtmatige eigenaar blijft. Wanneer uw telefoon gestolen of verloren is, kunt u dit direct voor anderen bekend maken. Op die manier wordt het voor de dief moeilijk om uw toestel te verhandelen en voor de vinder van uw telefoon makkelijk om u te contacteren. Uw telefoon traceren wordt het dan een stuk makkelijker.
Dit serienummer of IMEI nummer kunt u op drie plaatsen terug vinden:

  • Op de zijkant van de (originele) doos van de telefoon,
  • Onder de accu van uw telefoon,
  • Door op de GSM  *#06#   in te toetsen.

Iedereen die geen heler wil worden en een legale telefoon wil kopen is ten zeerste aangeraden het serienummer of de SL-CODE te controleren in de database van Securlabel. Of mocht u een verloren telefoon vinden en terug willen brengen naar de rechtmatige eigenaar, dan kunt u via de database van Securlabel de eigenaar contacteren.

Wilt u dat uw telefoon altijd bij u blijft dan biedt Securlabel u de UD–label en FIX-label. Deze labels hebben een unieke code (SL-CODE) die u de toegang tot een gratis online registratieservice biedt bij Securlabel.

Mis onze tips niet

Account aanmaken

Maak een gratis account aan en ontdek zelf hoe simpel en snel je eigendommen kunt registreren om te beschermen tegen diefstal en verlies.

Bij categorie huisdier is een sl-code niet nodig.
» Gratis account «