Relatiegeschenken en Promotie

Verras uw klanten met een uniek en betaalbaar geschenk. Met de unieke geschenken van Securlabel geeft u uw klanten niet alleen een leuk geschenk, maar een geschenk  met toegevoegde waarde. Zo zal uw bedrijf niet snel vergeten worden. Securlabel levert zowel standaard als op maat gemaakte producten voor speciale gelegenheden of wensen. Wilt u een campagne starten en een indrukwekkend effect achter laten, dan hoeft u verder niet te zoeken, want wij zijn de enige in de markt die deze bijzondere dienst biedt. 

  • Betaalbaar en uniek geschenk op maatwerk
  • Top promotieartikel, kleine investering voor lang effect
  • Wist u dat iets geven gelukkiger maakt dan iets krijgen !! 

Casco module

Als u alleen geïnteresseerd bent in onze dienst " Lost & Found Service" en u wilt enkel daar gebruik van maken, dan is dit ook geen enkel probleem. We kunnen u de codes zonder labels leveren zodat u vrijuit kunt gaan met je ideeën. Misschien wilt u onze dienst toepassen voor uw producten en onderscheid maken tussen de andere concurrenten. 

Dankzij onze dienst krijgt uw klant zijn verloren of gestolen eigendom snel terug in zijn bezit.

  • Toegevoegde waarde voor uw product
  • Zich onderscheiden van de concurrentie
  • Loyaliteit van uw klanten vergroten

Werkgever

Bescherm de eigendommen die uw werknemers nodig hebben om continu en goed werk te kunnen leveren. Zowel in het kantoor als erbuiten.
Eigendommen als laptops, telefoons, bedrijfsauto’s, sleutels, … worden vaak gestolen of verloren. Maak deze eigendommen identificeerbaar zodat u altijd de rechtmatige eigenaar blijft. Securlabel biedt voor alle voorwerpen een geschikt markeringsproduct. Indien gewenst kan Securlabel u voorzien van een gepast advies. Lees onze werkwijze en vraag direct een offerte aan.

  • Preventief tegen diefstal
  • Eigendoms inventarisatie van medewerkers op één centrale plaats

Partner worden

Securlabel werkt op uiteenlopende wijze samen met diverse organisaties en bedrijven om zo samen gestelde doelstellingen na te streven, maar ook om onze dienstverlening en producten te optimaliseren.

Kennisdeling en samenwerking bieden veel mogelijkheden voor een integrale aanpak van diefstal, inbraak en verlies van eigendommen. Op deze manier kunnen we met onze partners een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij en effectieve resultaten behalen.

Staat u ook achter de doelstellingen van Securlabel en wilt u graag partner worden, contacteer ons dan vandaag nog.