Fietsslot openbreken

Fietsslot openbrekenMet de stijging van de benzineprijzen , zijn er veel mensen die zich naar de fiets wenden om zich van A naar B te verplaatsen. Hoewel dit een positief verschijnsel is, creëert het voor fietsdieven ook meer mogelijkheden. Overal en nergens kunnen ze nu een fietsslot openbreken. Niemand wil een gestolen fiets , dus is het belangrijk om alles over fietssloten te weten.

 Voorkom fietsslot openbreken

Fietssloten worden gebruikt op fietsdiefstal te voorkomen. Het is een mogelijkheid om je fiets te hechten aan een vast object namelijk een fietsenrek , fietsstandaard , e.a. Helaas, ondanks alle innovaties in fietssloten door de jaren heen , zijn er nog steeds problemen bij het veiligstellen van een fiets. Een groot probleem is dat de wielen en andere onderdelen zoals de stoel of stuur gemakkelijk kunnen worden losgemaakt van het frame .

Wanneer je je fiets vastzet, in een poging te voorkomen dat je met een éénwieler eindigt i.p.v. een tweewieler, is het belangrijk dat het op de goede manier doet. Fietsslot openbreken kan voorkomen worden door het blokkeren van de wielen én het frame aan elkaar en vervolgens aan een vast object .

Fietsslot openbreken kan in een paar minuten

De meest voorkomende manier van fietsdiefstal is door het fietsslot openbreken. Sloten variëren in grootte en veiligheid . De meest veilige sloten zijn ook de grootste , zwaarste. Zelfs voor de betere gecertificeerde fietssloten kost het een dief slechts minder dan 3 minuten om deze open te breken. Er moet een compromis zijn tussen veiligheid, lichtheid  en kosten. Tot nu toe heeft niemand hét superslot bedacht dat aan alle drie elementen  voldoet.

Digitaal fietsslot

Alle fietssloten zijn open te breken, het is slechts een kwestie van een paar minuten. Wanneer je fiets is gemarkeerd en geregistreerd is, is hij digitaal op slot en gekoppeld aan jou. Dit laatste is risicovol om te stelen en dus zullen fietsdieven jouwfiets overslaan.

Meer weten over hoe makkelijk het is om een fietsslot open te breken? Lees hier verder.

Mis onze tips niet

Account aanmaken

Maak een gratis account aan en ontdek zelf hoe simpel en snel je eigendommen kunt registreren om te beschermen tegen diefstal en verlies.

Bij categorie huisdier is een sl-code niet nodig.
» Gratis account «
 

Checklist fietsslot

Fietsslot openbreken check