Fiets tegen diefstal beschermen ?

Eind maken aan fietsdiefstal?

Is uw fiets gestolen of weggeknipt? Wilt u uw fiets beschermen tegen fietsdiefstal of verlies? Dan heeft Securlabel dé oplossing, zowel voor particulieren als zakelijk.

U zult het overal vinden, gemeenten en politie die u adviseren om uw fiets te markeren en te registeren. Securlabel biedt een online en digitale registratieservice van uw fiets en alle andere waardevolle voorwerpen. Overal waar u zich bevindt heeft u direct toegang tot uw geregistreerde eigendommen. U hoeft niet langer te zoeken in uw agenda, telefoon en verschillende papieren (aankoopbon)… naar de kenmerken van uw fiets.

Securlabel biedt voor uw fiets een combinatie van een markeringsproduct en uniek registratiesysteem om uw fiets tegen fietsdiefstal of verlies te kunnen beschermen. Vanzelfsprekend kunt u uw andere eigendommen daar ook registreren. 

Door middel van een unieke code (SL-CODE) wordt uw fiets gekoppeld aan u zelf en zo is uw fiets minder aantrekkelijk voor dieven. Mocht iemand uw fiets vinden of te koop aangeboden krijgen en het niet vertrouwen, dan kan hij/zij in de database van Securlabel direct controleren wat de status van uw fiets is.

Het is zeer aan te raden om na fietsdiefstal of verlies de status van uw fiets zo snel mogelijk aan te passen, zo voorkomt u dat uw fiets in de hellingswereld verdwijnt. U hoeft niet te wachten tot uw fiets pas na 10 dagen in het fietsdiefstalregister als gestolen wordt opgegeven.

Als koper is het heel verstandig dat u voor de aankoop van een tweedehands fiets een check maakt in de database van Securlabel, zo bent u er zeker van dat het om een legale fiets gaat.

Is uw fiets weggeknipt?

Indien uw fiets door de gemeente is weggeknipt, is de kans klein dat u deze terug kunt krijgen. U moet kunnen bewijzen dat het écht uw fiets is d.m.v. bijvoorbeeld een aankoopbewijs. In vele gevallen is dit niet mogelijk. Met Securlabel kan het fietsdepot u verwittigen dat uw fiets daar staat. U kunt gelijk aantonen dat het om uw fiets gaat d.m.v een afdruk uit database en een kopie van het bericht dat u van de depotmedewerkers ontvangen heeft.

Securlabel adviseert voor fietsen het Marker-Label tegen fietsdiefstal :

  • Gratis registratie in database.
  • Zekerheid voor koper dat hij/zij een legale fiets koopt.
  • Alle gegevens /kenmerken bij de hand tijdens de aangifte.

Mis onze tips niet

Account aanmaken

Maak een gratis account aan en ontdek zelf hoe simpel en snel je eigendommen kunt registreren om te beschermen tegen diefstal en verlies.

Bij categorie huisdier is een sl-code niet nodig.
» Gratis account «