Fietsslot openbreken, hoe makkelijk is het?

1 )  Gehard stalen kettingen  Voordelen:+ betonschaar bijt zich erop stuk+ een slijptol (waarmee echt alles opengaat) is niet altijd inzetbaar (maakt nogal herrie) Gelegenheidsdieven wagen zich niet aan gehard stalen kettingen met schakels van 8 millimeter.Ze zijn te herkennen aan de platgeslagen  schakels. Die kunnen zilver- of geelkleurige zijn en eromheen kan een zwarte of een(…)

More

Aangifte politie: via 3D-aangifteloket

 Wist je dat je ook een aangifte politie kunt doen bij een 3D-aangifteloket? Bestaat al een tijdje, maar is niet zo bekend, terwijl het juist wel handig kan zijn.Bij de politie kun je op verschillende manieren aangifte doen:Via internetTelefonischOp politiebureauVia 3D-aangifteloketOp diverse locaties (politiebureaus en gemeentehuizen) kunt u aangifte politie doen bij een 3D-aangifteloket. Je(…)

More

Aangifte diefstal: Top 5 meest gestolen eigendommen

Dieven kijken altijd naar eigendommen die snel en makkelijk geld opleveren, zonder veel risico. Zeker als de eigendommen niet naar de eigenaar herleidbaar zijn, zijn ze zeer gewild. Volgende voorwerpen worden het vaakst gestolen en succesvol illegaal doorverkocht. Aangifte diefstal is dan meestal al te laat.1) Ipad, tablet en laptops      Doordat deze voorwerpen zeer gewild zijn,(…)

More

Waarom veel inbraken tijdens vakantie?

Traditionele kofferlabels brengen de reiziger twee potentiele problemen. Uit recent onderzoek kwam naar voren dat steeds vaker inbrekers zich op de vlieghaven bevinden tussen de reizigers. Met als doel adressen van nietsvermoedende mensen te bemachtigen. Eén van de technieken die ze daarvoor gebruiken is het doen alsof ze een sms typen, terwijl ze in werkelijkheid(…)

More

Autosleutel kwijt

Iedere autobezitter gaat het ten minste één keer overkomen: je autosleutel kwijt! Dan kan een nieuwe sleutel flink in de kosten lopen. Autosleutels zijn tegenwoordig niet alleen maar een sleutel, maar mini-computertjes. Een nieuwe sleutel is duurDe nieuwste technische snufjes zorgen ervoor dat de prijs van een autosleutel de laatste jaren flink omhoog is gegaan.Maar je(…)

More

Fietsendiefstal

Nieuwegein: ‘Fietsendiefstal kan echt niet’In 2013 is het aantal gestolen fietsen in Nieuwegein ten opzichte van 2012 toegenomen met 72 procent. De meeste diefstallen vinden plaats in het stadscentrum. Gemeente en politie vinden dit onaanvaardbaar en lanceren daarom het project ‘Fietsendiefstal kan echt niet’.Acties tegen fietsendiefstalTijdens het project is er aandacht voor voorlichting en publiciteit,(…)

More

Load More