Dankzij onze kennis en de expertise van onze leveranciers in hun vak, zijn wij in staat om een efficiënte oplossing te bieden volgens de wensen en het budget van de klant. Onderstaande 3 stappen tonen aan hoe Securlabel te werk gaat: 

1. Kennismaking

Na het eerste contact (per email of telefonisch), kijken we samen met de klant of een persoonlijk kennismakingsgesprek gewenst is. Zo ja, dan maken we een afspraak bij u op locatie. Tijdens deze afspraak inventariseren wij uw wensen en bespreken wij de mogelijkheden. Na de kennismaking koppelen wij terug wat er onderling afgesproken is. Als de terugkoppeling volledig naar de wensen van de klant is, sturen wij een offerte.

2. OFFERTE OP MAAT

Door uw wensen in kaart te brengen zijn wij in staat een passende offerte naar u te sturen. Daarin vermelden wij de producten en diensten die u van ons verwacht. In deze offerte zijn ook de betalingsvoorwaarden opgenomen. Als de offerte goedgekeurd en ondertekend is, beginnen we met de uitvoering van uw opdracht.

3. OPLEVERING

De oplevering gebeurt geheel volgens de afspraken die onderling gemaakt zijn. Securlabel biedt de mogelijkheid voor de klant om alles uit handen te geven. Hieronder te verstaan:

  • Het leveren van de producten;
  • Het leveren van de producten en het markeren van de voorwerpen;
  • Het leveren van de producten, het markeren en registreren van de voorwerpen.

Informeer gerust naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan

»  Vraag uw offerte aan  «