Verloren voorwerpen

Is uw voorwerp gemarkeerd en geregistreerd bij Securlabel ?

Dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Zodra de vinder uw verloren voorwerpen ziet, gebruikt hij/zij de SL-CODE (unieke code) om u te contacteren. Via onze website bent u 24 uur/7 dagen bereikbaar voor de vinder. Eigenaren van verloren voorwerpen met een SL-CODE worden op deze manier altijd snel op de hoogte gesteld. Hiermee kunt u de vervelende gevolgen (tijd & geld) die horen bij een verlies voorkomen.

Is uw voorwerp niet geregistreerd bij Securlabel?

Dan is de kans dat u uw voorwerp terugkrijgt heel klein. Zelf als een eerlijke vinder uw verloren voorwerpen naar één van de vele inleverlocaties brengt, dan weet u niet exact welke locatie dit kan zijn. Er zijn talloze inleverlocaties waar de vinder deze kan afgeven zoals: gemeente depot, luchthaven –service, NS –service, bus –klantenservice, verzamelpunten van openbare gebouwen …enz.

Dit zal voor u aanzienlijke tijd en inzet vergen, waardoor dit een onbegonnen zoektocht wordt.
Mocht u uw verloren voorwerpen na een lange adem toch terugvinden, dan moet u alsnog kunnen bewijzen dat u de legitieme eigenaar bent. Daarom is het niet verwonderlijk dat meer dan 70 % van alle verloren voorwerpen niet geretourneerd worden.

Securlabel biedt u met haar markeringsproducten een korte en moeiteloze weg om al uw voorwerpen te beschermen tegen diefstal en verlies.

Mis onze tips niet

Account aanmaken

Maak een gratis account aan en ontdek zelf hoe simpel en snel je eigendommen kunt registreren om te beschermen tegen diefstal en verlies.

Bij categorie huisdier is een sl-code niet nodig.
» Gratis account «